Hotel Dorottya**** betöltése...

Dorottya Bistro

Szállodánkhoz tartozó éttermünk a belváros szívében, a sétálóutca elején található, mely 2020. áprilisában nyitotta meg kapuit szállóvendégeink és a nagyközönség számára. Az étlapunk kialakításánál a nemzetközi konyha jelenlegi trendjeit és a magyar konyha hagyományait ötvöztük. Hétköznap délben vendégeinknek kedvezményes, széles menükínálatot biztosítunk, nem csak helyben fogyasztásra, hanem elvitelre illetve házhoz szállítva is. Aktuális heti menüajánlatainkat (pdf link) honlapunkon, facebook oldalunkon is megtalálja.

Rendszeres hétvégi ajánlatokkal is készülünk vendégeink számára, melyekről szintén honapunkról vagy facebook oldalunkról tájékozódhat.

Éttermünkben kellemes környezetben egyedi cserépkályha mellett is eltöltheti estéjét, akár baráti, akár üzleti partnerei, vagy családja társaságában, mesterszakácsaink által készített ételek remekeivel. (étlap link)

Éttermünkhöz tartozik még egy hangulatos télikert, valamint egy télen zárt, fűtött terasz helyiség is, ugyanez nyáron klimatizáltan, részben nyitott helyiségként üzemel.

álló-itallap-01

2024 álló-étlap-01