Hotel Dorottya**** betöltése...

Rendezvénytermek

A Dorottya ház számos jelentős és nagyszabású esemény házigazdája volt története során régen Turul Szálló, majd Béke Szálló, végül Hotel Dorottya néven is. Nagy büszkeségünk, hogy 1960. óta a ház különleges és méltán híres Tükörtermében kerül megrendezésre minden évben a hagyományos Dorottya bál, de itt zajlott jó néhány azóta a történelembe vonult gyűlés, politikai és kulturális rendezvény is.

A megújult Hotel Dorottya egyben modern rendezvényközpont is. A ház különleges hangulata és stílusa egyszerre inspiráló és meghitt. A városközpont és a főbb közlekedési vonalak közelsége üzleti, de magán rendezvények megrendezésére is tökéletesen alkalmassá teszi.

A korábban említett Dorottya bálterem mellett két új terem Csokonai-terem és Rippl-Rónai-terem - került kialakításra, melyek kisebb rendezvények, fogadások, üzleti megbeszélések, szűkebb körű konferenciák helyszíne lehet. A szálloda Lobby-bárja szorosan kapcsolódik a rendezvénytermekhez, kellemes és impozáns környezetet biztosítva kávészünetekhez, köztes megbeszélésekhez.

A termek komplex technikai háttérrel és internet eléréssel rendelkeznek. A bálteremben nagyméretű színpad is található, mely előadások, koncertek megrendezését is lehetővé teszi. Ugyanitt galéria is rendelkezésre áll, további befogadóképességet biztosítva a teremnek.

Rendezvényközpontunk bármilyen típusú alkalomra kiváló választás. Szakmai konferencia, üzleti tárgyalás, fogadás, családi összejövetel vagy álomesküvő (általános esküvői ajánlat pdf link) a Hotel Dorottya termei ideális megoldást kínálnak.

További információért, illetve ajánlat kéréssel kérjük, forduljon bizalommal értékesítőnkhöz, illetve rendezvényszervezőnkhöz info@hoteldorottya.hu

 

Esküvői ajánlat általános_2024

 

 

Rendezvénytermeink befogadóképességei

Rippl-Rónai terem 52 m²45 fő
Csokonai terem 118 m²100 fő
Dorottya bálterem 293 m²300 fő
Galéria 60 fő