Hotel Dorottya**** betöltése...

Rólunk

A Hotel Dorottya Kaposvár legújabb, legszínvonalasabb és egyetlen 4 csillagos szállodája, mely egyszerre vonz történelmi múltjával, jellegzetes szecessziós stílusával és modern kialakításával. A városközpont szívében, közvetlenül a sétálóutca szomszédságában helyezkedik el, mégis könnyen megközelíthető akár autóval is, illetve a vasútállomás is mindössze pár perc sétára található. A szálloda épülete mellett zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

A recepció a földszinten fogadja az érkezőket, míg a kor igényeinek tökéletesen megfelelő, elegáns és egyedi szobák a Dorottya-ház első és harmadik emeletén találhatók. A teljes épület légkondicionált és egész éves nyitva tartással várja vendégeit.

A tetőtérben elhelyezett standard szobák mindegyike egyedi. Különleges formájú alaprajzuk, izgalmas elrendezésük teszi igazán vonzóvá őket. Az első emeleten nagyobb és kifinomultabb kialakítású superior szobák találhatóak.

A szobák mindegyike nemdohányzó, és kialakításra került akadálymentesített szoba is. Minden szoba LCD televízióval, minibárral és széffel felszerelt és természetesen a ma már alapvető internet elérés is biztosított a szálloda teljes területén.

A szobák kialakításának és berendezésének köszönhetően tökéletesen alkalmasak párok és családok kellemes időtöltésére, kikapcsolódására, de utazó üzletemberek, konferencia résztvevők számára is, ötvözve a munkavégzéshez és pihenéshez szükséges feltételeket.


A múlt és a jelen

Az 1910-11-ben épült szecessziós stílusú Dorottya-ház ékes dísze Kaposvár belvárosának. Dicső, de gyakran hányatott sorsa megviselte falait, így teljes megújítása elkerülhetetlen volt. Az eredetileg is szállodának épült ház jelenlegi tulajdonosának elképzelése, mely szerint a modern kor elvárásainak megfelelően, ám hűen az eredeti stílusjegyekhez újítja fel a szállodát, tökéletes szimbiózist teremtett múlt és jelen között.

A rekonstrukció során zárt parkolóhelyek kialakítása történt először, majd a legendás Tükörterem készült el, mely régen és most is a farsang egyik kiemelkedő eseményének, a Dorottya báloknak színhelye. További két, kisebb rendezvényterem is várja a vállalati vagy magán rendezvények résztvevőit, vendégeit. Teljes technikai háttérrel és képzett személyzettel igyekszünk minden igénynek megfelelni.

A szálloda a ház első és harmadik emeletén üzemel. A tetőtérben izgalmas kialakítású standard szobák, míg az első emeleten nagyobb és kifinomultabb superior szobák kerültek kialakításra. A beruházás során nagy hangsúlyt kapott az épület akadálymentesítése is.

A hotel 4*-os színvonalával a város legnívósabb szállóhelye. Az ehhez kapcsolódó elvárásoknak megfelelően több apró luxus is megtalálható a szobákban. Mindenhol megtalálható LCD televízió, minibár, széf és természetesen a ma már alapvető internet elérés. A harmadik emeleti standard szobák formabontó elrendezéssel és modern stílussal tűnnek ki, míg a magasabb igényeket is kielégítő első emeleti superior szobák tágas térrel, kiemelkedő minőséggel várják vendégeiket.

Ha érdekli szállodánk története a továbbolvasáshoz kattintson ide!